Periodiek onderhoud voor uw leaseauto

SERVICE OVERVIEW

 

Uw leaseauto heeft zoals iedere auto een onderhoudsbeurt nodig. Het is belangrijk dat uw auto goed onderhouden de weg op gaat!

De kracht van Lease Service Center is dat u er voor alle reparaties en onderhoud (van lampje tot APK) terecht kunt. Van de kleine beurt tot de grote beurt, APK onderhoud en zelfs (indien uw leasemaatschappij dit toestaat) is er een haal en brengservice beschikbaar. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van aangesloten Bovag gecertificeerde garagehouders, waardoor wij altijd een beschikbare locatie bij u in de buurt voor handen hebben. Daarnaast geen gedoe met agenda´s en planningen meer… Lease Service Center houd voor u bij wanneer uw leaseauto toe is aan welke servicebeurt en plant het zelfs (in overleg met u) voor u in.

Kijk voor schade en reparaties daarvan ook eens naar onze pagina schade & reparaties .

Lease Service Center

APK-keuring

Periodiek onderhoud aan uw leaseauto en de servicebeurten zijn slechts enkele van onze services.
Lease Service Center bied daarnaast een volledige BOVAG-gecertificeerde APK-keuringsservice aan.
Deze service wordt, volgens binnen de branche zorgvuldig opgestelde richtlijnen aangeboden, wat dit tot een degelijk en uniek product maakt voor de leaserijder, leasemaatschappij en fleetowner.

Leaseprof centers zijn BOVAG lid

De monteurs van Lease Service Center zijn gediplomeerd en kunnen vakkundig iedere reparatie uitvoeren voor elk automerk. Of het nu gaat om kleine beurt of een grote beurt, een revisie van een motor of het vervangen van een versnellingsbak, u zult tevreden zijn en snel weer met een goed functionerende auto de werkplaats kunnen verlaten. Wij voeren onderhoudsbeurten uit voor alle automerken.
Ook als fleetowner of leasemaatschappij zoekt u continu naar de beste oplossingen voor uw zakelijke rijders. Ongeacht het merk of type auto dat ze rijden. U wilt dat ze snel, vakkundig en tot volle tevredenheid geholpen worden. En gemak dient de mens: zelf vindt u één onderhoudsadres voor al uw auto’s natuurlijk ook wel zo handig.

Wat valt er van ons te verwachten?

De verplichte APK keuring geldt voor iedere auto met een leeftijd van ouder dan drie jaar. De in Europa wettelijk verplichte keuring is in eerste instantie gericht op uw veiligheid en om de uitstoot van uitlaatgassen aan de wettelijke normen te laten voldoen. Daarom controleren onze APK keurmeesters, onder andere, het uitlaatsysteem, de remmen, de banden en de verlichting van uw auto.
De APK keuring, periodiek onderhoud, servicebeurten gecombineerd met de (eventuele) haal en brengservice, het uit handen nemen van de planning,  maakt het voor u een dienst waar u geen omkijken meer naar hoeft te hebben, omdat wij dit volledig voor u faciliteren.

 • AFSPRAAK IS SNEL INGEPLAND
  Periodiek onderhoud aan uw leaseauto op het moment dat het u het best uitkomt.
 • KLANTVRIENDELIJK
  Wij behandelen u zoals wij zelf ook behandeld willen worden.
 • KWALITATIEF HOOGSTAAND
  Lease Service Centers beschikken over de juiste apparatuur én kennis voor top onderhoud van alle merken auto’s.
 • VEILIGHEID VOOROP
  Uw veiligheid staat uiteraard voorop. Daarom voeren wij periodiek onderhoud, APK en servicebeurten conform fabrieksspecificaties uit.
 • PERSOONLIJK CONTACT
  Bij ons bent u klant, geen nummer of kenteken.
 • GELIJKWAARDIG VERVANGEND VERVOER
  Exact zoals afgesproken met uw leasemaatschappij of fleetowner.
 1. Periodiek onderhoud voor alle merken en modellen
 2. Altijd met behoud van uw fabieksgarantie
 3. Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
 4. Ook te combineren met een APK