Overige service

SERVICE OVERVIEW

Duurzame oplossingen en preventief onderhoud

Wij helpen u graag met duurzame oplossingen voor uw leaseauto. Het bandenwisselmoment (zomerbanden/winterbanden), het balanceren van uw wielophanging, de banden vullen met stikstof of het balanceren en uitlijnen van de banden. We controleren ook uw accu, airco en remmen. Dit zijn allen voorbeelden van preventief onderhoud. Via onze aangesloten vakgarage’s vindt u altijd een garage in de buurt waar u een controle kan laten doen. Uw leaseauto is met onze controles minder vatbaar voor slijtage, zal zuiniger gaan rijden en zal langer blijven rijden. Wij zetten graag in op duurzame oplossingen en preventief onderhoud. Ook ontzorgen wij onze leaserijders door niet alleen alle leaseauto- onderhoud voor de klant te ondervangen maar ook door het plannen van de service-afspraken compleet uit handen te nemen. 

Overige services

Bij onze vakgarages bieden wij een breed assortiment aan, van service tot reparatie mogelijkheden. Zowel preventief als na calamiteiten. Een overzicht van onze diensten op een rij:

  • Accessoires
  • Als het gaat om accessoires voor in de auto zoals een gevarendriehoek, startkabels, veiligheidshamer, luchtreiniger,  of ijskrabber, in onze shops maakt u uw auto accessoires compleet. 

    Garanties en verzekeren

    Het is verstandig uw auto goed te verzekeren tegen schade aan uw auto. Bij het gebruik van een van onze services bieden wij afhankelijk van het type onderhoud en de staat van uw auto een garantie termijn aan. Voor meer informatie kijkt u op bij de garage bij u in de buurt naar de voorwaarden