Partners

ARVAL CAR SHARING

De lease auto voor iedereen

Voorbeelden uit de praktijk

Femke is een jonge en dynamische werknemer. Geen vast ritme, geen vaste werkplek. Ze past zich dagelijks aan naar de omstandigheden van dat moment aan. Terwijl Ronald van een geregeld leven houdt en met zijn privéauto dagelijks op en neer rijdt naar kantoor. File of geen file, weer of geen weer. Iedereen heeft zo zijn eigen mobiliteitswensen.

Kunt u hier als werkgever invulling aan geven? Ongetwijfeld niet altijd. Met Arval Car Sharing biedt u uw werknemers flexibel zakelijk vervoer en zijn zij verzekerd van een representatieve en veilige auto.

 

DRIVE GUIDE

Inzicht in jouw rijgedrag, eenvoudige automatische ritregistratie en altijd op de hoogte van jouw autostatus, DriveGuide is je persoonlijke bijrijder.

Focus je zorgeloos op de weg.

De DriveGuide app ontneemt je al je zorgen en geeft je opties onderweg, maar jij blijft in control. Hij biedt je overzicht van alles op je route, allemaal in één app. Zo kun je gaan en staan waar jij wilt, wanneer je wilt.

Voordelen

  • Inzicht in jouw rijgedrag
  • Eenvoudige automatische ritregistratie
  • Altijd op de hoogte van jouw autostatus

 

CARPROF

Garage voor alle merken en auto’s van alle leeftijden.

Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten, wat voor auto ze ook rijden.