Zakelijk

Informatie voor fleetowners & leasemaatschappijen.

Voor fleetowners

Als fleetowner wilt u dat uw wagenpark altijd tiptop in orde is. Auto’s mogen niet te lang stilstaan, dus wilt u snel, vakkundig en naar volle tevredenheid worden geholpen. Lease Service Center biedt hoogwaardige dienstverlening en we nemen de zorg voor het onderhoud van uw wagenpark graag bij u uit handen.

Lease Service Center is een landelijk netwerk van autobedrijven die hun werkwijze afstemmen op de wensen en behoeften van u als fleetowner. Als u meerdere vestigingen door het land heeft, biedt onze landelijke dekking uitkomst. Lease Service Center garages werken uniform, zowel technisch als administratief. Onze ervaren monteurs werken met de nieuwste technieken en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Voor onderhoud hanteren wij vaste werktijden en werkplaats tarieven, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

voor leasemaatschappijen

Totale ontzorging en heldere afspraken: dat is waar Lease Service Center voor staat. Als leasemaatschappij hecht u veel waarde aan een landelijk netwerk van onderhoudsadressen, waar uw klanten probleemloos en snel geholpen worden. Lease Service Center is een verlengstuk van uw leasemaatschappij: wij denken graag met u mee over passende oplossingen.

Lease Service Center locaties zitten door heel Nederland en werken op dezelfde gestructureerde wijze. Goede afspraken over operationele kosten en een efficiënte inrichting van de samenwerking staan hierin centraal. Voor u als leasemaatschappij hanteren wij standaard werktijden en tarieven, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Met een uitgebreid netwerk van professionele autobedrijven door heel Nederland, is er altijd een Lease Service Center garage die aansluit bij de behoeften van uw klant. Bovendien bieden wij uw klanten mobiliteitsgarantie én een zeer gewaardeerde haal en brengservice.


    Waarom Lease Service Center?
    Deelnemers staan voorhttps://www.high-endrolex.com/22