About Us

Over ons - Lease Service Center

Lease Service Center is een landelijk netwerk van professionele autobedrijven, waar u terecht kunt voor professioneel lease-auto onderhoud. De kracht van de bedrijven schuilt in persoonlijke service, vakmanschap en passie voor mobiliteit.

Informatie over ons werkproces?

Door de processen en werkafspraken op een efficiënte manier te automatiseren, werken alle Lease Service Center locaties in Nederland op dezelfde, éénduidige wijze. Onze service wordt afgestemd op de wens van de klant, met altijd de beste maatwerk oplossingen voor onze klanten. Met een goede dekking door het hele land (400+ gelieerde bedrijven), is er altijd wel een Lease Service Center bij u in de buurt. Alle Lease Service Center locaties in Nederland dragen bovendien het BOVAG-keurmerk.

Aan wie willen wij deze services faciliteren?

Uiteraard willen wij met onze services de doorgewinterde Leaserijder ontlasten maar in het verleden is gebleken dat wij ook voor Leasemaatschappijen en Fleetowners van grote waarde kunnen zijn. Wij zijn in staat gebleken om het complete service / onderhoud gedeelte voor onze klanten uit handen te kunnen nemen en dit zelfs voor het hele wagenpark te kunnen doen, zodat de klant hierin volledig ontzorgd wordt.https://www.high-endrolex.com/21

Totale ontzorging

Lease Service Center biedt haar klanten totale ontzorging. Bent u als Fleetowner of Leasemaatschappij benieuwd naar de voordelen van Lease Service Center? Neem dan contact met ons op, wij maken graag tijd voor u vrij.