Schade Reparatie

SERVICE OVERVIEW

 

U zit niet te wachten op onverwachte dure reparaties! Belangrijk is dat je de onderhoudsbeurten en APK aan uw leaseauto tijdig laat uitvoeren door ons!

Wat u niet wilt…

U wilt onderweg niet stil komen te staan en u zit helemaal niet te wachten op onverwachte dure reparaties aan uw leaseauto of pech onderweg. Daarom is het zo belangrijk dat u de onderhoudsbeurten en APK aan uw leaseauto tijdig laat uitvoeren. Bij Lease Service Center kunt u rekenen op het juiste advies en eerlijke prijzen. Kijk ook eens bij onze pagina periodiek onderhoud.

Lease Service Center

Schade Reparatie

Mocht u onverhoopt toch pech of schade hebben aan uw leaseauto, of een andere reparatie nodig hebben kan uw Lease Service Center ook hierin uitkomst bieden. Als uw auto kapot gaat, is dat zeer vervelend. Lease Service Center helpt u snel weer op weg, verzorgt volledige reparatie van de schade en dit tegen een eerlijke prijs. Bij Lease Service Center werken ervaren monteurs, die naast regulier auto onderhoud ook veel ervaring hebben met allerlei soorten reparaties en storingen. Altijd binnen tien dagen een afspraak, altijd in de buurt (door onze landelijke dekking) en altijd vervangend vervoer mogelijk. Maak direct online een afspraak met een Lease Service Center bij u in de buurt.

Bovag Certificatie gegarandeerd bij uw reparatie

Als leaserijder bent u een zakelijke rijder en wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden met het onderhoud van uw auto.
Uw Lease Service Center garage is bovendien Bovag gecertificeerd, altijd op de hoogte van de laatste en beste technieken en beschikt over kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Dat is essentieel voor het verhelpen van eventuele gebreken. Of het nu gaat om het vervangen van een lampje, het bijvullen van olie of het vervangen van een distributieriem; voor een onderhoudsbeurt bent u bij uw Lease Service Center garage aan het juiste adres!

Leaseprof centers zijn BOVAG lid

Verzekerd van optimale dienstverlening

Bij elke Lease Service Center vakgarage bent u en alle zakelijke rijders verzekerd van gekwalificeerde medewerkers, optimale dienstverlening en vakkundig onderhoud van uw leaseauto. Maar ook van haal- en brengservice of vervangend vervoer, een persoonlijke benadering en een ontvangstruimte waar verse koffie klaar staat. Het Lease Service Center autobedrijf houdt zich aan de Bovag Gedragscode.

Zonder risico

Iedere Lease Service Center vakgarage heeft up-to-date kennis van de laatste technieken. Ongeacht merk of type auto. Uw veiligheid staat voorop. Daarom worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties. Dus ook de fabrieksgarantie blijft normaal van kracht.

  • Schade reparatie voor alle merken en modellen
  • Altijd met behoud van uw fabieksgarantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Ook te combineren met servicebeurten en een APK