Banden vervangen

SERVICE OVERVIEW

 

Zonder banden rijdt uw auto niet! Daarom is het goed om af en toe uw banden even te laten checken door een van onze experts!

Banden vervangen van uw leaseauto

U kunt bij Lease Service Center terecht voor alle bandenwissel momenten. Wij leveren zomer-, winter- en allseason banden. Lease Service Center is merkonafhankelijk, wij kunnen dus alle bekende merkbanden leveren. Mocht een band niet op voorraad zijn, dan kan deze doorgaans binnen één werkdag alsnog geleverd worden.

Lease Service Center

Specialisten in banden vervangen

Lease Service Center is specialist op het gebied van banden en op het vervangen daarvan. Onze ervaren monteurs geven u het beste advies en zorgen voor een perfecte montage. Alle topmerken direct uit voorraad en gemonteerd. Bij Lease Service Center profiteert u altijd van scherpe prijzen voor uw banden. Dankzij ons inkoopbeleid kunnen wij de prijzen laag houden. Michelin, Nokian, Pirelli, Ovation, Bridgestone, Vredestein…De bekende merkbanden hebben wij altijd in voorraad.

tyrebrands rgb

Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van aangesloten Bovag gecertificeerde garagehouders, waardoor wij altijd een beschikbare locatie bij u in de buurt voor handen hebben. Daarnaast geen gedoe met agenda´s en planningen meer… Lease Service Center houd voor u bij wanneer uw leaseauto toe is aan welke bandenwissel (winterbanden, zomerbanden) en plant het zelfs (in overleg met u) voor u in. Naast banden assemblage kan Lease Service Center ook periodiek onderhoud verzorgen. Kijkt u hiervoor op onze pagina periodiek onderhoud

Leaseprof centers zijn BOVAG lid

Wat kan Lease Service Center op bandengebied verder voor u betekenen?

Wanneer de ‘R’ in de maand is wordt het weer tijd om uw banden te wisselen. Wees er snel bij. Banden vervangen doet u liever vroeg dan te laat.
Balanceren? Trilt uw stuur tijdens het autorijden? Voorkom onnodige slijtage aan uw banden. Neem contact op voor informatie.
Lichtmetalen velgen om uw auto een stoere look te geven. Wij hebben het! Lease Service Center verkoopt alleen aluminium velgen van de toonaangevende fabrikanten. In alle prijsklassen en designs. Wij bieden u een breed assortiment van de volgende merken: AEZ, Alcar, Aludesign, Alutec, ASA, ATS, Autec, Borbet, Brock, Carmani, CMS, CW Fahrzeugtechnik, Dezent, Dotz, Enzo, Magma, MSW, Oxigin, OZ, RCDesign, Rial, Sparco, TSW en Zerra.

Zijn uw remmen aan vervanging toe? Kom langs voor een gratis remmen-check.
Laat uw banden vullen met stikstof in plaats van lucht en u zult merken dat uw banden langer meegaan.
Is uw auto gevoeliger wanneer u over een drempel rijdt. Dan is het tijd om uw schokdempers te vervangen.
Het uitlijnen van uw auto is investeren in het rendement van uw banden en uw veiligheid. Zijn uw banden goed uitgelijnd?
Een nieuwe uitlaat nodig? Wij verzorgen dit graag voor u. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor sportuitlaten.

 

Bandenwissel voor alle merken en modellen
Altijd met behoud van uw fabieksgarantie
Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
Ook te combineren met een servicebeurt, APK en ander periodiek onderhoud
Bovag gecertificeerde monteurs